Члени Кіровоградського обласного літоб’єднання «Степ» імені Віктора Погрібного побували на батьківщині Івана Карпенка-Карого

0
766

У рамках проведення на Кіровоградщині традиційного всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» в село Арсенівка, де народився наш славетний земляк, драматург, актор і режисер Іван Тобілевич (Карпенко-Карий), 26 вересня завітали члени Кіровоградського обласного літоб’єднання «Степ» імені Віктора Погрібного на чолі з його керівницею — письменницею Ольгою Полевіною.

Разом з іншим учасниками свята вони відвідали музейно-природний заповідник І.Тобілевича – філію обласного краєзнавчого музею, де відчули його енергетику степового краю, поклали квіти до каменя, встановленого на місці, де колись стояла хата його батька Карпа Тобілевича, зустрілися зі школярами та мешканцями села, помилувалися мальовничими краєвидами річки Вись, послухали концерт, підготовлений силами самодіяльних місцевих артистів, а також професійних акторів музично-драматичного театру ім. М. Кропивницького та Кропивницької філармонії.

Анатолій Саржевський, журналіст, член літоб’єднання «Степ»

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я