Дмитро Бутрій: «Бібліотека – це не просто книги, формуляри та читачі»

0

У Всеукраїнський день бібліотек депутат обласної ради, радник голови Херсонської обласної ради Дмитро Бутрій завітав до книгозбірні імені Дніпрової Чайки.

Про це пише ksza.ks.ua.

Обласна бібліотека для дітей – це не лише книги. Зараз це місце, де збираються діти і підлітки, готують, а потім і реалізовують різні проєкти, місце, де панує минуле та сучасність. З нагоди свята Дмитро Бутрій привітав та вручив Подяку голови обласної ради Ірині Срібній – завідувачці відділу бібліотечного прогнозування та інновацій КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.

— Сьогодні бібліотека – це не просто книги, формуляри та читачі. Бібліотекарі зараз – це без перебільшення майстри на всі руки. Підготувати цікаві конкурси для дітей, розшукати, подати заявки, а потім і втілити проєкт разом із молоддю, запросити та провести курси з інформаційної грамотності для поважного покоління – це все ваші добрі справи. І вони завжди знаходять відгук у людських серцях. Тим паче, що ви працюєте з юним поколінням, із нашим майбутнім. Ви для них – скарбниця життєвої мудрості й одночасно креативні продюсери їхніх починань. Від імені депутатів обласної ради я вітаю всіх вас зі святом! Бажаю миру та добра, здоров’я та натхнення, вдячних читачів і новацій у вашій бібліотечній справі!, — відзначив Дмитро Стефанович.

По завершенні зустрічі директорка бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки Анна Бардашевська провела для депутата обласної ради екскурсію закладом, познайомивши Дмитра Бутрія з цінними екземплярами книжок та новинками, серед яких не лише книги, а й інноваційні технології.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я