До Музею Голодомору у столиці можна потрапити з будь-якого куточку світу

0

Як повідомляє видання «Вечірній Київ», екскурсія Музеєм Голодомору доступна онлайн. Це унікальна можливість потрапити до музею просто з дому, школи чи з будь-якого куточка світу. Під час віртуального відвідування учасники мають змогу поспілуватися з екскурсоводом та поставити йому питання.

Формат відеоекскурсії дає змогу зануритися в атмосферу музею, дізнатися про історію Голодомору, переглянути уривки відеохронік, почути свідчення очевидців та побачити унікальні предмети, яких немає в основній експозиції музею.

Як відбувається відеоекскурсія?
Відеоекскурсія розрахована на школярів від 13 років і дорослих. Вона складається з двох частин. Перша – це відеоролик-подорож музеєм Голодомору. Друга – спілкування зі співробітницею музею.

Як забронювати онлайн-екскурсію?
Щоб відвідати музей онлайн, слід зареєструватися завчасно (щонайменше за три дні).
Відеоекскурсія доступна щодня з 10.00 до 18.00.
Для реєстрації треба заповнити форму за посиланням

Скільки коштує?
Вартість відеоекскурсії – 13 грн з однієї особи; мінімальна група – 5 осіб (при замовленні екскурсії для меншої кількості учасників оплата здійснюється за 5 осіб).
Контакти: (044) 254-45-11 / (044) 254-45-12, visit_holodomormuseum@gmail.com

Охочим доступні не тільки онлайн екскурсії, а й онлайн кінотеатри. Так, шість знакових українських документальних фільма за останні пять років можна переглянути на DOCUSPACE. 

Марія Катаєва

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я