Ганна Онищенко презентувала нову книгу

0

Не знаєте що подарувати малечі на свято Нового року? У міністра Кабінету Міністрів України, письменниці Ганни Онищенко відбулася презентація нової книги для дітей «Новорічні пригоди Морозенка», видана процвітаючим нині видавництвом «Самміт-книга».

Ганна Онищенко разом із видавцем Іваном Степуріним

Казки у віршах охоплюють світову історію виникнення персонажа із радянських часів відомого нам як Дід Мороз. А найголовніше – письменниця створила для дітей образ власне українського Морозенка: «Він молодий, енергійний і, хоч не дуже досвідчений, зате не боїться експериментувати», – розповідає Ганна Онищенко. До речі, прототипом головного героя став український музикант-віртуоз, у минулому заступник міністра культури Олесь Журавчак

Зліва направо: редактор Петро Мага, письменниця Ганна Онищенко, музикант Олесь Журавчик

На майстерних ілюстраціях художника Івана Михайлова оживають краєвиди Мексики, Антарктиди та Африки, по яких гуляють «діди морози» від американського Санти до Йоулупуккі з Фінляндії, що робить книгу не лише цікавою, а й пізнавальною.

Ілюстратор книги Іван Михайлов

Під час презентації у Київському Будинку Книги панувала і справді новорічна атмосфера, що особливо сподобалася дітям! Завдяки віртуозності саксофоніста Ігора Петрука, сопілці Олеся Журавчака та влучним жартам ведучого Петра Маги ніхто із присутніх не залишився без настрою. 

Прес-центр НСПУ

 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я