Головою Тернопільської обласної організації НСПУ обрано Олександра Смика

0
996

5 липня в Тернопільській обласній організації Національної спілки письменників України, відповідно до Статуту НСПУ, відбулися звітно-виборні збори.

Головним питанням стало обрання нового очільника обласного осередку НСПУ.

На посаду голови обласної організації було висунуто дві кандидатури – Олександра Смика та Зіновія Кіпибіда. За результатами голосування головою Тернопільської письменницької організації обрано Олександра Смика –поета-барда, члена національних спілок України: театральних діячів, кобзарів, журналістів, письменників та Всеукраїнської музичної спілки, заступника мера Тернополя з гуманітарних питань. За Олександра Смика проголосували 23 учасники зборів (за Зіновія Кіпибіду віддали свої голоси 12 осіб).

Також було обрано правління обласної організації, до складу якого увійшли: Леся Романчук, Зіновій Кіпибіда, Тетяна Дігай, Юрій Матевощук, Ірина Дем’янова та Петро Сорока.

Голова НСПУ Михайло Сидоржевський, який узяв участь у звітно-виборних зборах, привітав новообраного голову Олександра Смика із обраною посадою та подякував Наталі Пасічник, що гідно представляла організацію як заступник покійного Євгена Безкоровайного. Голова НСПУ наголосив на необхідності посилення позицій Тернопільської обласної організації НСПУ, зокрема, у видавничій раді при Тернопільській облдержадміністрації.

Прес-служба НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я