Ірина Баковецька презентувала збірку поезій

0

17 вересня в Національному музеї літератури України  поетка, член НСПУ Ірина Баковецька презентувала свою нову книгу «Із ребра Хаосу».

 

Красива, енергійна, молода, вона завжди в поезії, чи то навпаки — поезія в ній. І так приємно  було чути щире авторське слово, ніякому іншому не подібне.

– Ця нова збірка Ірини Баковецької відрізняється від всіх попередніх. Поетеса росте, самовдосконалюється, впевнено торує свій шлях у велику літературу, — відзначила модератор презентації письменниця Леся Мудрак.

А як оригінально звучали поезії під мелодію скрипки! Цікаво також було чути вірші талановитої поетеси з Рівного у виконанні Лесі Мудрак.

– ІринаБаковецька однозначно поет, її вірші хочеться читати вголос, — відзначив літературознавець, академік Микола Жулинський. – Вона глибока, експресивна, оригінальна. Авторка не боїться експерементувати в творчості, не боїться бути справжньою. А це вдається далеко не кожному, хто береться сьогодні за перо.

Хрещеним батьком у літературі сама поетка вважає письменника Сергія Пантюка.

– Я маю талант помічати серед молодих авторів тих, хто справді вміє писати. Ірина — це поетеса, в яку я свого часу повірив і не помилився, – зазначив присутній на презентації Сергій Пантюк.

Привітали Ірину Баковецьку  колеги по перу Алла Миколаєнко, Олександр Пушко, земляки – представники Рівненського земляцтва в місті Києві, адже саме МГО «Рівненське земляцтво» й виступило ініціатором проведення творчого заходу у столиці, митці та багато інших. І вона вдячна та щаслива знову й знову дарувала залу нові поезії, у яких так багато світла і тепла, що вистачить напоїти ними цілий світ.

Тетяна Череп-Пероганич

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я