Конкурс рукописів од видавництва «Читай українською»

0

Видавництво «Читай українською» оголошує про проведення на постійній основі конкурсу рукописів для українських авторів. Про це повідомляє litcentr.in.ua.
«З власного досвіду знаємо, як складно видати власну книгу. Разом із тим ми віримо в потенціал українських авторів і з допомогою цього конкурсу хочемо виявити нові імена в сучасній українській літературі. Впевнені, що віднайдемо цікаві, незвичайні та майстерно написані твори, що стануть новими бестселерами», — відзначають у видавництві. 
До участі в конкурсі приймають рукописи, що відповідають наступним вимогам:


  • твір написано українською мовою, 
  • він є завершеним, 
  • він ніколи не видавався досі.

Пріоритет надається прозі у жанрі фантастикинон-фікшн (психологія, саморозвиток), дитячій та підлітковій літературі, але розглядаються всі надіслані пропозиції.

Щоб подати рукопис на конкурс, достатньо:


1. Заповнити заявку за посиланням.

2. Надіслати рукопис у вигляді файлу в форматі «.doc» електронною поштою: books.ua1@gmail.com У темі листа вкажіть «Конкурс рукописів». У тексті листа вкажіть: прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон. Також приймаються посилання на веб-сайти, де розміщені ваші тексти.
Видавництво не рецензує рукописи та не веде листування з цього приводу. Конкурс є постійно діючим. Термін розгляду рукописів — від 1 до 3 місяців. У разі зацікавленості редактори сконтактують із Вами.
Зі свого боку видавництво обіцяє: достойний гонорар, видання та оформлення коштом видавництва, інформаційний супровід та промоцію. Деталі обговорюються з авторами індивідуально.


Видавництво «Читай українською» у Facebook.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я