Кримська платформа — це не підписатися під резолюцією, а це об’єднатися проти РФ за деокупацію Криму — Барієв

0

Керівник Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв заявив, що Кримська платформа — це не підписи під резолюцією, а систематична ефективна державна політика проти Російської Федерації через окупацію Криму.

Про це він сказав під час спецефіру, повідомляє «Суспільне. Крим».

«Ми повинні розуміти, що якщо сама Україна не буде системно порушувати це питання, не буде системно виробляти ефективну державну політику в цьому питанні, то зрозуміло, що не один партнер і не один союзник не зможе надати ту допомогу, яку він міг би надати повною мірою «, — розповів Барієв.

«Сьогодні ми бачимо ту кількість країн, які в більшості своїй часто об’єднуються навіть в підготовці резолюцій, зазвичай близько 46-48 країн, але тут важливий сьогоднішній індикатор у тому, що Кримська платформа — це не просто підписатися під резолюцією, де отримуємо близько 60 голосів, а це об’єднатися проти Російської Федерації за деокупацію Криму «, — підсумував Ескандер Барієв.

Що відомо

  • Представники держав-учасниць Кримської платформи підписали спільну декларацію щодо деокупації Криму. Участь у саміті взяли представники 46 країн.
  • Верховна Рада на позачерговому засіданні в понеділок прийняла постанову на підтримку Кримської платформи. За документ у цілому проголосували 283 народних депутата.

Владислава Присяжнюк

Джерело фото: uacrisis.org

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я