«Літературна кухня» запрошує на онлайн-семінар із Тетяною П’янковою

0

Молодіжна літературна платформа «Кабінет молодого автора НСПУ» запрошує всіх охочих поетів і прозаїків на черговий семінар «Літературної кухні», який відбудеться онлайн 13 лютого о 19:00.

У гостях – поетеса, письменниця, редакторка, організаторка фестивалів, креативних літературно-мистецьких заходів Тетяна П’янкова. Тема заняття – «Виношуй, як слон, або Полюби свої граблі, як самого себе».

Письменниця поділиться практичним досвідом роботи над прозовими і поетичними текстами, розповість про проблемні ситуації у творчій роботі та варіанти виходу з них, відповість на поставлені учасниками семінару запитання.


Заняття відбудеться на платформі фейсбук у закритому режимі. Зареєструватися можна, написавши на електронну пошту: berkam29@gmail.com. У заявці необхідно вказати своє ім’я, номер телефону і посилання на свій профіль у фейсбуці.
 
Нагадаємо, Тетяна П’янкова – лауреатка міжнародної премії «Гранослов-2008», премії Ордену карпатських лицарів, «Благовіст-2020», премії ім. П. Куліша, Міжнародного конкурсу «Коронація слова» та ін. Співзасновниця і креативна директорка Літературної агенції «Зілля». Авторка збірок поезії: «Заплакане щастя», «Цілунок в тім’я», «Culpa mea»; іронічної повісті «Кролівна», романів «Сонце в подолку» і «Чужі гріхи». Проживає в Івано-Франківську.
 
«Кабінет молодого автора НСПУ»

Світлина — джерело
 
 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я