Марія Морозенко: «Якщо й справді творчість того чи іншого автора торкнулась душі — не мовчіть про це!»

0
1399

Що я хочу сказати? В ці дні доопрацьовую правки у Довідник Спілки письменників. Немало-небагато – всього 700 письменників. За кожним – історія становлення, історія творчості, історія більшого чи меншого успіху. Міркую про те, як важливо знати біографії людей, щоб розуміти більше про конкретну особистість. І думаю про те, як багато насправді у власній долі залежить від особистісного Я. Життя кожному із нас прописало свою біографію, ми вносимо в цю реальність власні правки. Нехай не завжди вдалі, але цей наш особистий досвід є цінним для професійного зростання. Успіх письменницької праці є невід’ємним від міри пізнання світу. І людей у цьому світі.

Пізнаю письменників у роботі трохи ближче. І розумію, як важливо для письменників (попри усі досвіди) достойне поцінування. Відчуття того, що ти працюєш не всує. І слово твоє написане для когось є важливим. Часом і основним у критичний момент. Бо трапляється й таке…

Словом, я про що – цінуйте письменників. Улюблені ваші автори – це вразливі, чуттєві ЛЮДИ. Їхні серця навстіж відкриті для відчуття світу. Немов у дитинстві. Беззбройні. Єдина зброя захисту — любов читачів. Як добре слово про творчість.
Якщо й справді творчість того чи іншого автора торкнулась душі — не мовчіть про це. Пишіть, будь ласка, сюди чи в приват. Відкриваю тут окрему сторінку: ВАШІ ВІДГУКИ. Подаватиму дописи чи відгуки про творчість наших авторів наприкінці місяця.
Автори найкращих позитивних відгуків гарантовано отримають книжкові призи.

Марія Морозенко, голова КО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я