Михайло Сидоржевський. І хтось сподівається з ними «помиритися»?..

0

Господь дав прозріння і велич духу для великої української нації: у смертельно небезпечний час Збройні Сили України, керівництво держави, весь український народ стали воєдино проти смертельного ворога.

Але, певно, маю право сказати те, що сьогодні в Україні непокоїть дуже і дуже багатьох людей.

Про перемовини з ворогом.

Безперечно, треба вести перемовини з рашистами. Треба використовувати будь-який шанс, який працює на нашу перемогу і допомагає зберігати життя людей.

Безперечно, треба вести перемовини.

Але сподіватися, що це врятує Україну і ворог згине, «як роса на сонці» – дуже небезпечно.

Жодних ілюзій не мусить бути. Жодних! Поки путін живий, він ніколи, ні за яких обставин не відмовиться від свого наміру знищити Україну. Ніколи. Ні за яких обставин!

Нехай ініціатори перемовин із ворогом чесно скажуть суспільству: невже ви вірите, що це зупинить путіна?..

Цей геополітичний маніяк цинічно порушить будь-яку угоду, яку він може підписати. Будь-яку. Тому сподіватися на перемир’я з ним – пошитися в дурні і вчинити зло стосовно своєї країни і свого народу.

Скільки було раніше, до війни, ілюзій щодо можливості якось «домовитися» з путіним — і в нашої влади, і на Заході. І що? Як тільки не обзивали тих «крикунів», котрі криком кричали, благали, котрі закликали: ради Бога, не ведіться на путінські брЕхні, не вірте жодному його слову! Обдурить!..

І що?

Застереження «крикунів», на жаль, стовідсотково підтвердилися.

Спроби порозумітися з путіним, зустрітися з ним, подивитися йому в очі, про щось домовитися виявилися стовідсотковою ілюзією й обернулися для українського народу страшними жертвами й руйнуваннями.

Тисячі і тисячі українців змушені платити кров’ю…

Тепер і Шольц, і Макрон, і Штайнмайєр, і інші західні лідери публічно посипають голови попелом: недогледіли, помилились, мовляв, вибачайте…
До речі, навіть тепер, після тисяч і тисяч смертей, котрі принесли на нашу землю російські фашисти, не всі мають розум чи мужність визнати свою сліпоту. Як та ж мадам Меркель: «я дєвушка чєстная, мнє нєзачєм ногті стрічь…»

Тепер знову дехто на Банковій починає дивні танці. Знову якісь ілюзії, якісь наївні сподівання…

Невже не зрозуміло: сатана знову веде свою диявольську гру. Знову обдурить!..

Припиніть, ради Бога, сподіватися, що з ним можна домовитися.

Перемир’я з путіним – відтермінована війна. Ще страшніша, ніж зараз, бо ворог намагатиметься врахувати свої помилки і провали.

Домовитися сьогодні з путіним про «мир» – означає отримати завтра ще жахливішу війну.

Не обзивайте «крикунами» тих, хто вас знову застерігає.

Не наступайте знову на граблі – бо держаком межи очі отримає знову вся країна…

путін патологічно ненавидить українців.

На росії ідеологія нацистської ненависті до нас буквально зашкалює. Тотально затруєні геббельсівським телевізором, русскіє оскаженіло хочуть війни, хочуть трупів, хочуть смертей… Там відбувся колективний сеанс якогось масового очманіння, масового сказу, масового отруєння трупним смородом тотальної ненависті і тотальної війни проти України й українців.
Середньостатистична русня хоче вбивати, хоче відправляти своїх синів гинути на війні, хоче гинути – так люто вони нас ненавидять!

І хтось сподівається з ними «помиритися»?..

litgazeta.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я