На Дніпропетровщині презентували збірку «Чужа молитва», присвячену російсько-українській війні на Донбасі

0
881

Письменник, журналіст та волонтер Фідель Сухоніс презентував нову книгу – збірку оповідань «Чужа молитва», присвячену російсько-українській війні на Донбасі.
 
Це не фантазія автора художнього твору, а сучасна дійсність щоденності в усіх її проявах буденного життя, коли ціною крові відстоюємо свою Незалежність, бо йде підступна боротьба не тільки на передовій лінії фронту окупованого Донбасу, а й у душах нині сущих мешканців України, оскільки деякі з них, на жаль, іще й досі не позбулися синдрому радянщини.
 
Презентація книги відбулась у Першому музеї АТО м. Дніпро. З новим літературним надбанням автора привітала радниця з питань культури Дніпропетровської обласної ради, продюсерка кіно, українська волонтерка, громадська діячка та співавторка фільму «Дніпро – форпост України» про участь вихідців із Дніпровської області у російсько-українській війні Наталія Хазан, а також  український мовознавець, доктор філологічних наук Анатолій Поповський, краєзнавець Михайло Рябцев, отець Дмитро Поворотний, ветерани АТО Євген Перетятько та сержант Олександр Мідлер, який свого часу пережив Іловайськ, поранення, контузію і полон.
 
Модерувала захід співробітниця Музею, волонтер Ганна Теряннік.
 
Одне з оповідань письменника – «23 лютого» – увійшло до електронного збірника «Відлуння любові: чоловіки». Зацікавлені можуть прочитати його на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова за посиланням.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я