На НТН відбудеться прем’єра документального фільму про окупацію Херсону

0

У суботу, 30 липня, о 22:15 НТН покаже документальну стрічку «Тихий терор. Хроніки пекла», повідомляє пресслужба каналу.

Події у фільмі розгортаються від початку повномасштабного російського вторгнення – через хроніки життя Херсону – і до кінця травня. «Те, що відбувається в Херсоні, дуже важко показати на відео. Тому що весь жах, весь цей тихий терор відбувається в підвалах, він відбувається вночі. І я не знаю, що краще: коли у твій будинок прилітає ракета чи коли тебе ставлять до стінки в якомусь підвалі, куди тебе привозять із власного дому?» – розповідає один із героїв фільму.

Стрічка містить документальні кадри та розповіді людей, яким удалося виїхати з окупації. Герої фільму – херсонці, які пережили викрадення й тортури, активісти, волонтери, журналісти.

Зйомки проходили в Києві, Одесі та Миколаєві.

«Хроніки пекла» – це волонтерський проект українських документалістів. «Тихий терор. Хроніки пекла» – уже другий проект із циклу, створений командою «ТТБ-Студіо». Перший – «Маріуполь. Хроніки пекла» – виходив на НТН у травні цього року.

detector.media

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я