На віллі Андрія Шептицького в Італії відбулось урочисте відкриття міжнародної виставки дитячого малюнка «Писанка для Папи»

0

11 липня на мальовничій віллі Андрія Шептицького у місті Кастель-Гандольфо відбулось урочисте відкриття міжнародної виставки дитячого малюнка «Писанка для Папи», яка проходила під патронатом Посольства України в Італії, Посольства України при Святому Престолі та за підтримки української Асоціації «Ucraina CreAttiva».

Гості заходу мали нагоду насолодитись зворушливими роботами дітей із різних куточків України та Італії, яких об’єднала любов до мистецтва і бажання створити неповторний творчий подарунок Його Святості Папі Римському Франциску.

Неймовірна кількість малюнків у бездоганному художньому виконанні, наповнених дитячою щирістю, креативністю ідей та оригінальністю технік виконання — безперечно символізує торжество творчості, краси та духовності у буремному потоці подій і ще раз демонструє унікальність дитячого погляду на світ!

Роботи маленьких художників будуть передані в дар його Його Святості Папі Римському Франциску.

Висловлюємо вдячність усім, хто доєднався до реалізації цього свята і завдяки кому Україна звучить витонченими нотами Краси, Мистецтва і Таланту.

Нагадуємо, що виставка відкрита для відвідувачів щодня з 11 по 25 липня включно за адресою: Villa Andrea, via Pio XI, 37-A, 00073 Castel Gandolfo.

Вхід безкоштовний.

Джерело: Ambasciata d’Ucraina in Italia

Фото: Посольство України в Італії

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я