На Волині з’явиться три видання за підтримки УКФ

0

Волинська обласна організація НСПУ, яка відзначила 40-річчя, у 2020 році здобула грант у конкурсній програмі «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» від Українського культурного фонду. Про це повідомляє volynonline.com.

У рамках реалізації проєкту ВОО НСПУ отримала можливість видати дві книжки авторів, членів НСПУ, які живуть і творять на Волині, а також щорічний альманах «Світязь» – своєрідну візитівку спілчанської організації.

Крім того, письменники будуть проводити презентації виданих книжок і альманаху у форматах офлайн (до запровадження локдауну) і онлайн.

Усі видання будуть видрукувані у ФОП Купровський В. М. (м. Нововолинськ), додрукарську підготовку здійснив ПВД «Твердиня» (м. Луцьк).

Коротка інформація щодо нових видань ВОО НСПУ за підтримки УКФ.

Світязь: альманах / ред.-упор. О. Л. Ляснюк; редкол.: Н. П. Гуменюк та ін. Луцьк : ПВД «Твердиня», 2020. 272 с.

25 число альманаху «Світязь», видане за підтримки УКФ, відображає жанрове різноманіття, неабияку насиченість і активність літературного життя Волинської організації НСПУ та її причетності до всеукраїнських і міжнародних процесів.

Різні за віком і світоглядом письменники утворили тугу сув’язь справжнього живого художнього Слова. Кожен – від дорослого до найменшого читача – знайде у цьому номері альманаху те, що його захопить, вразить, зачарує, що разом з персонажами понесе у вир пригод чи глибокої ліричної задуми, чи психологізму, занурить у спогади, або ж простелить шлях до відкриттів нового і незвіданого.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я