Нацгвардійцям подарують 300 книжок

0

Харківські видавництва та Національна гвардія України підписали меморандум на постачання нових книжок. Тепер радянські видання замінюють новими чотири рази на рік. Про це повідомляє «АТН».

«До нас приєдналися нові видавництва та друкарні, які самі прийшли, які сказали: «Ми чули, і ми готові підключитися, ми готові допомагати хлопцям-строковикам, ми готові допомагати командуванню частин, ми готові допомагати НГУ», – розповів радник командувача Національної гвардії Дмитро Брук.

Військовим частинам передали 350 різних книжок. Це в основному історична, документальна та художня література. Багато книжок про війну на Донбасі й про анексію Криму.

Солдатам цей проєкт дуже сподобався, багато хто говорить, що радіє появі на полицях саме тих книжок, які вони так хотіли прочитати.

«Останнє, що я читав, – це «Червоне і чорне». Досить цікавий твір. Я його перечитував. Був на навчанні в технікумі й читав його, а тут я його перечитав», – солдат Роман Горбань.

Крім допомоги Нацгвардії, видавництва Харкова передадуть 1 000 примірників дитячої літератури у школи, які розташовані на прифронтових територіях. У таких школах дуже мало україномовної літератури.

Джерело: glavcom.ua.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я