Новини від Львівської обласної організації НСПУ

0

Цими днями у Львівській обласній організації НСПУ було вельми гаряче: відбулося представлення і схвалення правлінням  нових портретів до Галереї літературної Слави: Шевченківських лавреатів  Романа Горака, Галини Пагутяк та Володаря Премії міста літератури ЮНЕСКО Андрія Содомори).

Також було вручено комплект книжок від нашої Спілки відповідальному за бібліотечні фонди Львівського народного музею імені Тараса Шевченка п. Йосипові Марухняку. Свій внесок зробили Леся Бернакевич, Юрій Грешко, Оксана Заліпська, Юліус Панько, Оксана Бігун, Галина Максимів, Марія Староста. 

Під час заходу письменники вітали гостя зі Львівської обласної ради, голову комісії з питань культури та інформаційної політики Святослава Шеремету, який прийшов із певною місією: вручити письменникам Почесні відзнаки Львівської обласної ради «30 років незалежності України».

Серед нагороджених – Петро Шкраб’юк,  Богдан Смоляк, Олександр Дяк, Ольга Кіс, Галина Пагутяк, Леся Бернакевич, Юлія Курташ-Карп, Марія Людкевич та Василь Щеглюк. Також Олесь Дяк подякував панові Святославу і вручив йому на згадку про цей пам’ятний день письменницьку антологію «Поезії і прози голоси».

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я