Одеський скульптор створює з брухту чотириметровий герб України

0

Скульптор Кирило Максименко створив тризуб із відпрацьованих автомобільних деталей. Артоб’єкт сягає чотирьох метрів заввишки та двох – у ширину, про це повідомили в інформаційному агентстві Міністерства оборони України.

За словами самого майстра, у роботі він використовував непотрібні деталі: болти, гайки, підшипники, шайби, ключі тощо. За задумом, нова скульптура має символізувати єднання українців.

Одеський скульптор створив із металобрухту чотириметровий герб України

Фото: Оперативна Україна. Одеський скульптор створив із брухту чотириметровий герб України

«Ідея в тому, що наша країна – мов надійний механізм, який налічує десятки різних деталей, повинна бути міцною і злагодженою», – цитує Максименка інформагентство.

Завершити скульптуру чоловік планує до 30-ї річниці Незалежності України.

Що відомо

  • Скульптор Кирило Максименко не вперше створює артоб’єкт з металу. Зокрема в листопаді 2020 року чоловік розрізав стару автівку, аби перетворити її на краба.
  • У грудні Кирило Максименко разом із Ярославом Войцеховським підпалили макет багатоповерхівки на схилах бульвару Жванецького. Таку ініціативу митці назвали рефлексією на масові незаконні забудови міста.
  • У січні цього року скульптор розпочав роботу над найбільшою у світі скульптури з монет. За словами Максименка, вона матиме форму «Уробороса» та сягатиме 6 метрів. Її створюють з монет номіналом 5 копійок, які вилучили з обігу.

Дмитро Журавель

Джерело: suspilne.media.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я