Передплата-2024. Найвища відзнака для газетярів – регулярна й масова передплата їхнього видання

0

Цьогорічний День журналіста, який в Україні традиційно відзначили 6 червня, приніс чимало приємних несподіванок для працівників редакції газети «Галичини», крім, звісно, самих привітань-побажань звідусіль і від багатьох шанувальників нашого видання. Зокрема грамотою обласної державної адміністрації нагороджено колектив нашої редакції – за дотримання високих стандартів української журналістики в умовах воєнного стану. Подякою голови обласної ради відзначено завідувачку відділу політики часопису журналістку Оксану ПРОЦЮК – за високий професіоналізм у висвітленні актуальних питань зовнішньої та внутрішньої політики нашої держави, діяльності органів місцевого самоврядування різного рівня, життя прикарпатських громад загалом. Грамоту обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки й цінний подарунок вручено завідувачеві відділу соціальних розслідувань журналістові Ігорю ЛАЗОРИШИНУ – за фахове ведення на сторінках видання волонтерської тематики, за оригінальність і його авторського проєкту «Людина у війні», який він реалізовує в газеті від початку великої війни в Україні.

Від імені колективу «Галичини» висловлюю сердечну подяку названим установам за таке високе поцінування нашої праці, а також нашим партнерам – Івано-Франківській міській раді територіальної громади, зокрема її голові Русланові Марцінківу, аграрній компанії «Контінентал Фармерз Груп», компанії «Благо», народній депутатці Оксані Савчук – за святкові дари…

Ми щиро вдячні й великій армії шанувальників нашого видання за те, що вони з нами. А особливо тим постійним його читачам, котрі віддавна з часописом, і тепер, коли триває передплата на українську періодику на друге півріччя 2024-го, роблять (уже зробили чи збираються те здійснити) вибір знову на користь «Галичини». Особливе спасибі тим нашим читачам, хто оформив передплату на нашу газету саме в день професійного свята працівників медіа – 6 червня. Передусім саме завдяки вашій підтримці, шановні наші передплатники, вдалося зберегти газету серед штормових хвиль української сучасності. Сердечне спасибі вам за те, що допомогли таки провести наш корабель, причому й не надто пошкодженим, між Сціллою й Харібдою реформування періодичних видань комунальної форми власності, відтак підсобили в тому, щоби вистояти в умовах коронавірусної пандемії й пов’язаних із нею локдаунів та інших негативних моментів інформаційного пресингу в суспільстві, що активно сприяєте регулярному виходу часопису у світ в часі великої війни в Україні. Дякуємо вам за довіру й часті позитивні відгуки про нашу працю.

А принагідно повідомимо, що й упродовж другої половини року газета «Галичина» дотримуватиметься своїх звичаєвих стандартів у виконанні покладеної на неї суспільством місії хронікера життєдіяльності держави й регіону. Загалом на її сторінках побільшає текстів воєнної тематики. Зокрема регулярно оприлюднюватимемо погляди західних військових експертів на бойові дії в Україні – один із таких публікуємо вже у цьому номері. Також продовжимо ще на значну частину другого півріччя друк дослідження під рубрикою «Війна в Україні: спроба осмислення». Започаткуємо з Божою поміччю в липні-серпні ще один цикл публікації під рубрикою «Врем’я люте», під якою подаватимемо узагальнену аналітику щодо подій, віянь і тенденцій у світі, так чи інакше дотичних до України та великої війни на її землі. А з огляду на деякі читацькі запити-прохання колонку «Коротко про важливе» зробимо вже постійною.

Заодно нагадуємо, що передплата на періодику обласної сфери розповсюдження триватиме до 25 червня.

Василь МОРОЗ, головний редактор газети «Галичина»

galychyna.if.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я