Під загрозою зникнення: редакції дитячих журналів попросили про допомогу

0

Редакції журналів для дітей і підлітків звернулися до громадськості у відкритому листі з проханням підтримки. Усе тому, що з’явилася загроза зникнення цих періодичних видань, повідомляє «Читомо». 

«Ми продовжуємо готувати й публікувати періодичні видання в умовах стрімкого зростання цін на папір та попри складнощі в організації виробничого процесу, коли багато працівників редакцій вимушені працювати дистанційно», – зазначають у листі.

Редактори журналів просять українців надати розголосу листу, поширивши його у соціальних мережах та серед друзів, знайомих, колег. 

Крім того, просять передплатити провідні українські дитячі журнали: «Джміль», «Пізнайко», «Однокласник», «Мамине сонечко», «Крилаті», «Малятко», «Равлик», «Смайлик», «Розумашки», «Малюк Котя», «На крильцях ангела» на друге півріччя.

Передплатити можна не лише для себе, а для дитсадків, освітніх та інклюзивних центрів, школам, книгозбірням, культурним клубам.

До передплати пропонують залучати меценатів і спонсорів.

Також можна взяти участь у флешмобі підтримки дитячих та підліткових журналів. Розкажіть історію знайомства з дитячим чи підлітковим журналом або поділіться спогадами про журнал із дитинства.

У допис потрібно додати хештеги: #ПідтримайУкраїнськіДитячіЖурнали #StandWithUkrainianChildrenMagazines

gre4ka.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я