Підписано договір про співпрацю

0

4-го листопада було підписано договір про співпрацю поміж НТУ «Дніпровська політехніка» та ДОО НСПУ. Як значиться в преамбулі цього документа: «Для подолання застарілих стереотипів і формування нової інтелектуальної еліти країни в сучасних умовах необхідна інформаційна діяльність, спрямована на підвищення уваги й обізнаності громадськості у сфері української філології, включаючи освітні та наукові кола, які можуть виступати в якості персоналу/кадрового резерву ДОО НСПУ».

«Ми маємо особливі стосунки з цим вишем, – наголосив голова правління ДОО НСПУ Фідель Сухоніс. – «Дніпровська політехніка» є одним із співзасновників спілчанського щомісячника «Бористен», протягом багатьох років ми мали чимало спільних корисних гуманітарних проектів, аж три члени нашої організації (Еліна Заржицька, Ольга Репіна та Віктор Веретенніков) закінчили цей виш. Наша колега Леся Степовичка нині працює в стінах цього знаного на всю країну навчального закладу».

Задоволені співпрацею з письменниками й освітяни. Почесний ректор НТУ «Дніпровська політехніка», голова Вченої ради, академік НАН України Геннадій Півняк уважає, що «чимало корисного у духовній сфері було зроблено гуртом без жодних юридичних зобов’язань. Однак переконаний, що цей крок надасть ще більшого імпульсу для добрих справ на благо наших спільних ідеалів».

На світлинах, наданих пресслужбою Дніпровської політехніки:

– голова ДОО НСПУ Фідель Сухоніс (ліворуч) та перший проректор НТУ «Дніпровська політехніка» Артем Павличенко підписують договір;

– колективне фото після урочистого підписання договору про співпрацю.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я