Побачила світ книжка Олесі Омельченко «Голубоокий Ангел»

0

Поетка з Дніпра Олеся Омельченко – майстриня драматургічного віршованого жанру. В Україні небагато письменників, які пишуть віршовані драми.

В Олесі Олексіївни це вже восьмий, виданий у цьому жанрі, твір. Серед тих, що давно вийшли друком, і драми-феєрії «Полум’я Любові», «Кличуть в пісню журавлі», і фантастична «Зорія», і лірична драма «Вир», і трагікомедія «Лабіринт», і драматичні поеми «Світ ясних протуберанців» та «Епохи закривавлене обличчя».

У драмі «Голубоокий Ангел» Олесею Омельченко порушуються проблеми вічності, цінності неповторного людського життя, протистояння та протиборства добра і зла, життя і смерті; утверджується думка непереможності Буття і Світла, справжньої Любові, одвічної відповідальності за честь і велич власного роду. У творі возвеличується Людина-творець, трудівник, дитя Господнє, велична і водночас незахищена. Кожен читач відкриє в серці Бога – і відчує себе сильним, часткою цього неймовірно чудесного, таємничого світу Всебуття.

У поетки – власний стиль. Її твори ні з чиїми не сплутаєш.

Новеньку книгу поетка презентувала своїм колегам, учителям Військової СЗОШ. Планує проведення презентації на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова.

У виданні книги авторці посприяв директор ТОВ «Гайдамацьке» Дмитро Корж. Отже, є в Україні справжні меценати!

Прочитати книгу можна тут.

Еліна Заржицька

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я