Про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва

0
560

Відповідно до розпорядження Київського міського голови від 14 січня 2016 року №18 «Про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва» (далі – Премія) (у редакції від 17 січня 2020 року № 13) щороку до Дня молоді присуджується 50 Премій, грошова частина яких становить десять тисяч гривень кожна. Премія присуджується за номінаціями: наукові досягнення, творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху.

Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі-Департамент), із метою розгляду клопотань про присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2022 році (далі – Премія), розпочинає прийом документів претендентів на присудження Премії.

Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії подавати відповідно до Положення про Премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (далі – Положення) зі змінами, затвердженими розпорядженням Київського міського голови від 17 січня 2020 року № 13.

Прийом документів здійснюється з 25 січня 2022 року по 01 березня 2022 року, щоденно з 09.00 до 16.00 (крім обідньої перерви з 12.00 до 12.45, вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 3 (вхід через арку).

Перелік документів подавати обов’язково у форматі WORD, на електронну адресу molodizhka@ukr.net надсилати відомості про досягнення претендента на Премію, а також у паперовому вигляді, відповідно до п. 6 Положення про Премію.

Документи, оформлені не належним чином, прийматись до розгляду не будуть.

Джерело: kyivcity.gov.ua.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я