Про що книга «Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки»

0
1129

ТЕМАТИКА КНИГИ
Історія, міжнародні відносини, розвідка, Ізраїль, Моссад.

ПРО КНИЖКУ
Ізраїльський «Моссад» відомий як одна з найефективніших спецслужб світу, попри коротку історію сучасного Ізраїлю. З яких коренів почало виростати це відомство ще до утворення держави Ізраїль? Де межа між честю, фанатизмом та обов’язком? Чому не завжди варто покладатися навіть на найближчих союзників, і як навіть найкращі агенти та аналітики припускаються «дитячих» помилок? Автори цієї книги не ставлять перелічених запитань – та все ж дають докладну відповідь на них… і ще багато інших.

ДЛЯ КОГО ЦЯ КНИЖКА?
Для найширшого кола читачів, усіх, хто хоче для себе розвінчати міфи навколо Моссаду та ізраїльської зовнішньої політики, а також дізнатись детальніше про найвідоміші операції ізраїльських спецслужб.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКУ?
Про операції «Відомства» (дослівний переклад слова «Моссад»), що безпосередньо підпорядковується прем’єр-міністру Ізраїлю і більш нічим і ніким не регулюється, мало хто знає не тільки в Україні, а й в цілому світі. А те, що відомо, здебільшого базується на домислах або на витоках інформації, навмисної чи ненавмисної. Автори книги розповідають, як насправді відбувалися операції Моссаду, що мали всесвітній резонанс.

ПРО АВТОРІВ
Міхаель Бар-Зохар— ізраїльський письменник, історик, доктор наук, професор, спікер і законотворець у минулому. Автор багатьох романів та книжок у жанрі нонфікшену, був членом Кнесета та представником у Раді Європи. Один із провідних експертів зі шпигунства, офіційний біограф Давида Бен-Ґуріона та Шимона Переса.

Ніссім Мішаль— ізраїльський журналіст, одна з найвідоміших телевізійних персон в Ізраїлі. До 50-ї та 60-ї річниць держави Ізраїль видав два бестселери про визначні події в історії країни. У співавторстві з професором Шломо Бен-Амі, ексміністром закордонних справ Ізраїлю, написав книгу про дві тисячі років юдаїзму.

nashformat.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я