“Просто подвиг”: на Полтавщині оголосили літературний конкурс до Дня Збройних Сил України та Дня Сухопутних військ

0

Полтавський обласний терцентр комплектування та соціальної підтримки проводить літературний конкурс “Просто подвиг” до Дня Збройних Сил України та Дня Сухопутних військ. Повідомляють «Новини Полтавщини».

Конкурс проходитиме у три етапи: збір конкурсних матеріалів з 12 листопада до 1 грудня; підбиття підсумків, визначення конкурсною комісією кращих робіт та їх публікування на офіційних ресурсах Полтавського обласного ТЦК та СП протягом 23 листопада – 6 грудня; оголошення переможців та їх нагородження 7 – 12 грудня.

Номінації конкурсу:

«Поетичний твір» – матеріали віршованої форми, що описують випадки героїзму, мужності та професійної навченості українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням.

«Проза» – прозові твори, що описують випадки героїзму, мужності та професійної навченості українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням.

«Дитяча творчість» – матеріали, створені учнями навчальних закладів про відомі їм випадки мужності наших воїнів, або яким вони собі уявляють «Подвиг».

Приз глядацьких симпатій: розігрується у всіх номінаціях, визначається кількістю вподобань та позитивних коментарів у соцмережах.

У конкурсі беруть участь військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, родичі військовослужбовців, волонтери, учні навчальних закладів Полтавської області. На конкурс приймаються матеріали, які відображають випадки героїзму, відваги, доблесті, мужністі, навченісті і високі моральні якості українських військовослужбовців.

Матеріали для участі в конкурсі приймаються на електронну адресу Полтавського обласного ТЦК та СП poltava.tck@gmail.com у вигляді прикріплених архівів.

У заархівованій папці повинен бути файл із матеріалом для конкурсу, фото місця події або особи, про яку написано (бажано для кращої візуалізації описаного читачем) та файл, що містить наступну інформацію: прізвище, ім’я, по батькові автора, його контактний телефон, електронна адреса, звання (якщо є), місце служби чи роботи (якщо є), місце проживання (населений пункт, район).

Переможців конкурсу визначає конкурсна комісія.

Критерії оцінювання:

1. Відповідність твору головній задачі конкурсу – популяризації Збройних Сил України (від 1 до 10 балів).

2. Відповідність твору тематиці Конкурсу (від 1 до 10 балів).

3. Відповідність твору літературним вимогам – наповнення змістом, дотримання правил граматики, розмаїття лексики (від 1 до 10 балів).

Разом: максимальна кількість за сумою – 30 балів.

Усі учасники фінального етапу Конкурсу нагороджуються Дипломами. Конкурсанти, які зайняли друге та третє призові місця в окремих номінаціях, нагороджуються грамотами. Переможці, які зайняли перші місця в своїх номінаціях, нагороджуються грамотами та цінними подарунками.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я