Роман Марії Матіос «Букова земля» буде виданий уп’яте за один рік

0

Минув рік, як у київському видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» вийшов друком роман провідної української письменниці Марії Матіос «Букова земля». І, як усі попередні твори уславленої буковинки, став бестселером. Роман популярний настільки, що перевидається вже уп’яте!

Видання буде з сюрпризом. Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» — як завжди — непередбачуване, написала на своїй сторінці Марія Матіос: «П’яте видання «Букової землі» пропонує читачам новинку — QR-код, за яким можна буде подивитися уривки з чотирьох різних вечорів перформансу, що влітку відбувався в Чернівцях, послухати авторське (моє) читання уривків із книги, а також познайомитися ще з однією цікавинкою…» — інтригує письменниця.

Класичний роман Марії Матіос «Букова земля» — це захоплива і зухвала сага завдовжки у 225 років, пропущена через історії п’яти родин різного суспільного рівня і статусу, а також історичних персонажів, так чи інакше пов’язаних з Буковиною.

Землероби, скотарі, воїни, посли і міністри постають повноправними творцями не лише приватної, а й загальноєвропейської історії. Недаремно авторка означила жанр свого твору як роман-панорама.

І як завжди у книжках Марії Матіос, окремим персонажем є мова з її неповторною лексичною розкішшю і гуцульським чаром.

Джерело: «Голос України»
Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я