Сергій Мартинюк — лауреат премії «Літературний Парнас»

0

Всеукраїнську премію газети «Літературна Україна» «Літературний Парнас» було засновано редакційною колегією «ЛУ» у 2020 році. Почесна відзнака вручається за визначний внесок у літературу, книговидання і культуру читання.

Цьогорічним лауреатом премії «Літературний Парнас» став відомий український письменник Сергій Мартинюк, який із перших днів нової фази російсько-української війни з мисливською зброєю в руках захищав Ірпінь і Україну. Серед захисників Київщини він відомий під позивним «Письменник».

«Сергій Мартинюк талановитий, знаний в Україні письменник. Письменник із власним літературним обличчям, — сказала креативна директорка газети «Літературна Україна» Оксана Женжера під час вручення премії. — Бажаю, щоб ті труднощі, які вами вже подолані, були максимальними у вашому житті. А далі – тільки успіх, удача, досягнення, творча реалізація і процвітання! Бажаю, щоб муза ніколи вас не покидала, а рядки лягали на папір легко і невимушено. Ви завжди ставили перед собою високі літературні завдання, тому бажаю втілити їх у реальність. Творчого натхнення і сміливих ідей на літературному олімпі. Окрема подяка за Честь і Гідність під час оборони міста Ірпінь. Перемоги всім нам над московськими окупантами. Слава Україні!».

litukraina.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я