Щоденник 8-річного хлопчика з Маріуполя довів мережу до сліз: у мене померли дві собаки, бабуся Галя й улюблене місто

0

Фотограф із Маріуполя Євген Сосновський оприлюднив фото із щоденника 8-річного хлопчика, який намагався сховатися від ворожих ракет та обстрілів у блокадному місті. Дитячим, ледве розбірливим почерком він записував у зошит жахи, що траплялися на його очах. Незважаючи на це, як можна побачити у нотатках, дитина продовжувала всміхатися вранці.

Під час війни маленький маріуполець утратив дідуся, бабусю, двох собак, а ще – улюблене місто. Євген Сосновський опублікував записи хлопчика на своїй Facebook-сторінці та зворушив користувачів мережі.

Крім тексту, дитина залишала у щоденнику ілюстрації. Це були намальовані солдати зі зброєю в руках, танки, гелікоптери та зруйновані будинки, які хлопчик зафарбовував ручкою, очевидно, намагаючись показати кіптяву на стінах.

«У мене померло двоє собак, бабуся Галя і улюблене місто Маріуполь за весь цей час, починаючи з 24 лютого», – залишив на одній зі сторінок малюк.

Щоденник 8-річного хлопчика із Маріуполя

Як можна дізнатися із щоденника, хлопчик рятувався в бомбосховищах від авіаударів разом із 38-річною мамою та 15-річною сестрою. Одного дня вся родина отримала поранення та травми.

news.obozrevatel.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я