Штучний інтелект показав, якою буде росія майбутнього (фото)

0

Нейромережа видала зображення на запит «росія майбутнього». Більшість показує натовп, залитий червоною фарбою, куполи церков на задньому плані, стовпи диму та сірий одяг співробітників НКВС.

У мережі з’явилися зображення росії майбутнього, зроблені нейромережею. Спеціалізований нейросервіс згенерував ці похмурі образи за текстовим запитом. Про це повідомляє Telegram-канал Nexta.

Одне із зображень нагадує площу, можливо красну, з куполами церков на задньому плані та стовпами диму навколо.

Зображення натовпу, розмазане криваво-червоним кольором із вкрапленнями сірою уніформою співробітників російських держслужб минулого століття.

росія майбутнього, нейромережа, Зображення, згенероване нейромережею.
ШІ-алгоритми показали росію майбутнього

Людина у формі присутня на інших знімках, що більше нагадують атмосферу сталінських застінок.

Ще одне зображення — чоловік із георнієвською стрічкою на лацкані пальта та заліпленими очима.

росія майбутнього, нейромережа,
Нейромережа показала росію майбутнього

ШІ згенерував і фігуру, яка, можливо, віддалено нагадує російського президента. На передньому плані фігура в багряному одязі з головою, що роздулася, тримає на руках фрагменти тіл. За ним виглядають спотворені дитячі обличчя.

Майбутнє Росії, нейромережа,
Майбутнє росії, згідно із зображенням нейромережі

«Схоже на якесь НКВС/ФСБшне пекло, яке роздирається громадянською війною, репресіями і терором».

Майбутнє Росії, згідно з зображенням нейромережі.
Майбутнє росії, згідно із зображенням нейромережі

«Повна безнадія і занепад додаються! Однозначно я з цією нейромережею однодумець і саме так бачу найімовірніше майбутнє території, на якій зараз живу», — прокоментував користувач.

росія майбутнього, нейромережа
Натовп, над яким майорить російський триколор

Який сервіс створив ці знімки, невідомо. Користувачі в коментарях припускають, що це DALL-E-2 компанії OpenAI. Але поки що до нього немає доступу широкому загалу. Розробники тестують цю ШІ-систему, причому запрошення розробникам доводиться за кілька місяців. Також висловлюються припущення, що це нейромережа Midjourney.

Нейромережа DALL-E-2

Система ШІ DALL-E 2 з’явилася цьогоріч, за словами розробників, вона генерує реалістичні зображення на основі користувальницьких описів.

На сайті компанії-розробника стверджується, що система розпізнає зв’язок між зображеннями та текстом, після чого з набору довільних точок вибудовуються чіткі зображення. Що більше інформації — то чіткіше образ видасть ШІ.

focus.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я