Сценарій фільму «Плем’я» Мирослава Слабошпицького видано окремою книгою у Таїланді

0

Книга надійшла у продаж магазинів Таїланду за місяць після того як фільм «Плем´я» пройшов в кінотеатральному прокаті України.

 

Це подарункове стильне видання сценарію фільму тайською мовою, проілюстроване великою кількістю фотографій зі стрічки та фотографіями робочих моментів зйомок. До книги додано два диски – один з власне фільмом «Плем’я», другий містить робочі моменти зйомок та інші бонусні матеріали. 

Раніше фрагменти сценарію докладали до подарункових видань DVD та Blurey дисків у Франції та США.

Також сценарій фільму «Плем’я»  на прохання  бібліотеки сценаріїв Американської кіноакадемії Margaret Herric Library, був переданий до її фондів. Але окремою книгою сценарій видано вперше.

Нагадаємо, фільм «Плем’я» найтитулованіший Український фільм, володар близько 50 нагород міжнародних кінофестивалів,  включно з Гран-прі Тижня критики Канського кінофестивалю та відзнакою Європейської кіноакадемії за кращий дебют. Фільм був придбаний для прокату у 45 країнах, у тому числі  Європу, США, Британію, Австралію і Нову Зеландію. У більшості країн після театрального прокату стрічка вийшла на DVD. Також з 1-го серпня фільм демонструється на найбільшому VOD майданчику світу — Netflix

В Україні фільм демонструвався у кінотеатрах, але DVD-релізу не було. 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я