Триває конкурс «Розум-фест», присвячений 293-й річниці з дня народження гетьмана України Кирила Розумовського

0

В Україні триває конкурс «Розум-фест», присвячений 293-й річниці з дня народження гетьмана України Кирила Розумовського. Організатором конкурсу є Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» в м. Батурин. Про це повідомляє osvita.ua.

Участь у конкурсі можуть узяти учні загальноосвітніх шкіл і початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, а також студенти училищ і коледжів у двох вікових категоріях: 8–12 років та 13–18 років.

Метою заходу є залучення обдарованих дітей і молоді до словесної творчості й декоративно-прикладного мистецтва та патріотичне виховання підростаючого покоління.

Конкурс відбудеться у двох номінаціях: «Слово» та «Декоративно-прикладне мистецтво».

До участі в номінації «Слово» допускаються літературні твори (поезія, проза) які відповідають тематиці й написані українською мовою.

У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» можуть брати участь твори образотворчого мистецтва (графіка, живопис, скульптура, архітектура, декоративно-ужиткове мистецтво, дизайн), а також твори народного мистецтва образотворчого і прикладного характеру, які відповідають тематиці.

З огляду на карантинні обмеження 2021 року, проведення та підбиття підсумків конкурсу відбуватиметься онлайн.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами лауреатів і заохочувальними призами або грошовим гонораром за рішенням організаторів.

Прийом творчих робіт триватиме до 10 березня 2021 року.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ


Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я