Творча майстерня «Аґрафка» здобула срібло на європейському конкурсі дизайну

0

Творча майстерня «Аґрафка» здобула срібло на цьогорічному конкурсі комунікаційного дизайну «European Design Award». Журі відзначило їхню роботу над книжкою «Куди і звідки», яка у 2020 році вийшла у «Видавництві Старого Лева».

Як повідомляє «Читомо», українці отримали нагороду в категорії «Книжкова і видавнича ілюстрація». Всього нагороди вручили у 35 категоріях у 7-ми групах, серед яких «Брендинг», «Виставковий дизайн», «Цифровий дизайн», «Ілюстрація», «Самопромоція». Окремо відзначали у спеціальних категоріях «Агенція року», «Приз журі», «Найкраще шоу».

Книжка «Куди і звідки» Романи Романишин та Андрія Лесіва вийшла у «Видавництві Старого Лева» 2020 року. Вона розповідає про рух і про мандри – не лише людей, а й тварин, рослин, вітру, води, нашої планети. Про подорожі заради торгівлі чи завоювання, про подорожі задля задоволення і відпочинку чи задля виживання, про наукові експедиції і паломництво. Про міграції, мапи, навігацію і, зрештою, про знаходження свого власного шляху.

«Два слова, які подорожній найчастіше чує у мандрах – це «куди» і «звідки». «Куди прямуєш?», «Звідки йдеш?». Ця книга – це візуальна й інтелектуальна мандрівка крізь тисячі років у пошуках відповідей на ці і ще багато інших запитань», – ідеться в описі книги на сайті.

Що відомо

  • Творча майстерня «Аґрафка» – творчий та сімейний тандем художників Романи Романишин та Андрія Лесіва. Одні з найбільш популярних українських ілюстраторів за кордоном. Неодноразово ставали переможцем різноманітних міжнародних та українських конкурсів із дизайну й ілюстрації.
  • Минулого року творча майстерня здобула золото на конкурсі «European Design Awards» у цій же номінації – тоді перемогу принесла робота над поетичною книжкою Мар’яни Савки «Оптика Бога».

Джерело: suspilne.media.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я