У Дніпрі нагородили учасників конкурсу української патріотичної авторської поезії «Україна в барвах слова»

0
596

У Дніпрі відбулось творче читання авторської поезії та віншування учасників конкурсу української патріотичної авторської поезії «Україна в барвах слова», який проводився у межах соціального проєкту «Університет третього віку».

Захід пройшов у Дніпровській міській бібліотеці і навіть сирени не зірвали урочисту церемонію нагородження – учасники лише перейшли у бомбосховище, де голосно декламували власні вірші.

Переможці конкурсу обиралися двома шляхами.

Спершу вірші були передані компетентному журі, членкиням Національної спілки письменників України Еліні Заржицькій та Сніжані Білій і членкині Конгресу літераторів України й секції літератури для дітей та юнацтва «Джерело» при ДОО НСПУ Олені Швець-Васіній, які колективно оцінювали всі роботи.

Також протягом двох тижнів проходило голосування на сторінці Проєкту у фейсбуку. Усі бажаючі могли ознайомитися з творчістю учасників та відмітити її схвальним відгуком.

За оцінкою журі 1 місце посіла  Надія Лебідь, яка багато років поспіль є активною учасницею секції літератури для дітей та юнацтва «Джерело». Зазначимо, що перемогу Надія Авеліївна виборола в нелегкій боротьбі, майстерне виконання власної поезії та майстерність перемогли.

Всі переможці отримали цінні подарунки та дипломи за активну участь у конкурсі. Еліна Заржицька побажала учасникам натхнення, а Олена Швець-Васіна продекламувала вірш, присвячений історії Української держави.

Учасники заходу також мали змогу насолоджуватись народною українською музикою у виконанні дуету «ФолькБлонд».

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я