У Дніпрі відбулась різдвяна зустріч із молодими літераторами

0

Рецептів пряників буває чимало: медові, імбирні, із начинкою, поливою… Молоді ж літератори Дніпра розробили новий оригінальний рецепт і запропонували дніпрянам посмакувати поетичним, прозовим, казковим і музичним «пряником». Отже, 4 січня, саме напередодні Різдва, у стінах Дніпровської Центральної міської бібліотеки відбулася творча зустріч «Різдвяний літературний пряник». Ініціатором проведення заходу стала членкиня ДОО НСПУ Сніжана Біла.

Особливу атмосферу подарували молоді письменниці та письменники з Дніпра та Кам’янського: Марія Дружко, Сніжана Біла, Ірина Пасько, Євгенія Яворська, Олена Ляшенко, Катерина Кравченко, Катерина Дудар, Євген Алієв, Світлана Кмита, Наталка Жиліна-Жура, Катерина Леонова.

Поетки й поети не тільки читали свої поезії, а й розповідали про дитинство, святкування Різдва у родині, улюблені пісні, а також про досягнення на літературній ниві та, звичайно, отримували не тільки теплі оплески-обійми від гостей заходу, а й смачні цукерки.

Справжньою окрасою заходу стали музичні вітання від Людмили Горбачової та Єлизавети Кондрашової.

На завершення кожен охочий мав можливість узяти участь у «Вільному мікрофоні» й поділитися думками про творчість літераторів Дніпропетровщини.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я