У Херсоні презентували книгу «Принцип втручання»

0

У Херсоні письменниця та волонтерка Тамара Горіха Зерня презентувала свою книгу «Принцип втручання». Це друга книга, і вона про сучасних людей, які опинилися в складних життєвих обставинах через війну на Сході.

Про це повідомляє suspilne.media.

«Принцип втручання» – це детектив. І одночасно це — драма і комедія, смішна до сліз і зворушлива до ненависті історія, говорить Тамара Горіха Зерня. Головна героїня — жінка з дірою у грудях. Єдиною розрадою для неї є робота. Діра – це не з’ясовані стосунки з чоловіком, який загинув на війні, з яким вона не встигла попрощатися та ще багато таємниць. Позасюжетний меседж, говорить авторка, психологічний стан і адаптація людей після війни.

У Херсоні презентували книгу "Принцип втручання"

Суспільне Херсон, Тамара Горіха Зерня, авторка роману «Принцип втручання»

«Насправді, це книга про людей, для яких війна не закінчилася, і одночасно для тих людей, для яких війна ще не починалася. Ці дві групи людей живуть в одній Україні, в одному місті, в одному населеному пункті. Ця книга про те, як вони взаємодіють, що між ними трапляється. Ця книга про сучасників, які живуть зараз між нами і в цей момент. У цій книзі я намагаюся осмислити, що відбувається у нас в країні», — каже авторка роману «Принцип втручання» Тамара Горіха Зерня.

У Херсоні презентували книгу "Принцип втручання"

Суспільне Херсон

На презентацію прийшла херсонка Ольга Чупікова. Розказує, що їй подобається творчість Тамари Горіха Зерня.

«Про цю книгу я багато вже чула, багато читала у ФБ. Знаю, що це — детектив. Очікую маленького свята такого. Я дуже люблю читати. Знаючи, як пише Тамара, її мову красиву, я просто відчуваю, що це буде свято», — каже Ольга.

У Херсоні презентували книгу "Принцип втручання"

Суспільне Херсон

Вдруге на зустріч із письменницею приходить Сабіна Поліщук. Розказує, що їй сподобалася перша книга, читали всією родиною. Таких же емоцій очікує і від другого роману.

«Ми із сім’єю з книжкою «Доця» познайомилися на минулій презентації. Нам книга дуже сподобалася. Хотілося, щоб такі книжки були на полицях у кожного українця. Захотілося послухати, що ще письменниця скаже», — говорить Сабіна.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я