У Калуші презентували книжку «Обличчя Незалежності»

0

З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України 22 серпня в Центральній бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбулася презентація книжки «Обличчя Незалежності. Частина 2».

Книжка видана в рамках інформаційно-просвітницького проєкту «Обличчя Незалежності», який реалізується ВГО «Молодий Народний Рух» за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України у сфері національно-патріотичного виховання, інформують «Вікна» з посиланням на Калуську центральну бібліотеку ім. Тараса Шевченка.

Ця книжка – це збірка інтерв’ю 36 людей з усієї України, активних учасників політичних подій кінця 80-х початку 90-х років ХХ століття. Ця книга про людей і від людей, що боролися за суверенітет і соборність України. Маючи в серці жагу до справедливості та юнацький запал, який вони пронесли крізь час, герої цієї книги завжди вірили в українську державність і у власну мету: відродити свободу своєї Батьківщини.     

Усі вони – з різних куточків нашої держави, але об’єднані спільною ціллю. Їхні історії, які стирають межі часу, доводять те, наскільки значимою є доля кожного з нас для цілої країни. Є серед них і калушани. Усі присутні мали змогу познайомитися ближче і почути їхні історії боротьби за незалежність. Усі вони – члени Народного руху України. Цікавими були розповіді Євгена ГірникаПавла КопійчакаЛесі Кирилович та Надії Завадецької. З вітальним словом виступив Олег Савка, керуючий справами виконавчого комітету Калуської міської ради.     

Модератором заходу була Марія Лаврук – ексголова Калуського «Молодого Народного Руху», яка і була автором інтерв’ю і готувала його до друку.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я