У Кам’янському відбувся фестиваль «Мамай-Fest»

0

Письменники Дніпропетровщини, члени ДОО НСПУ на чолі з головою Фіделем Сухоносом продовжують брати активну участь у культурному житті Придніпров’я.

20-22 серпня 2021 у м. Кам’янському Дніпропетровської області відбувся вже традиційний історико-культурологічний фестиваль «Мамай-Fest».

Засновник фестивалю, Музей Історії м. Кам’янського (директорка Наталія Буланова) гостинно відкрив двері учасникам та гостям: історикам, краєзнавцям, художникам, музикантам і письменникам з усієї України.

Члени ДОО НСПУ активно залучилися до життя фестивалю: підтримували науковців і митців з інших областей України під час їхніх виступів та презентацій (Галину Пагутяк, Тамару Горіха Зерня, Тараса Компаніченка та ін.), а також поділилися власною творчістю.

Окрасою «Мамай-Fest» 2021 став літературно-мистецький захід «Коло слова», що об’єднав письменників з усієї Дніпропетровщини. Під час «Коло слова» лунали вірші членів ДОО НСПУ Євгена Безуса, Ганни Купрій, Марії Дружко, а також твори Олени Ляшенко та Яни Ловчинської, учасниць молодіжного мистецького проєкту «VivArt», яким ось уже багато років опікується наша письменницька організація.

Особливе звучання заходу цього року надали виступи Наталі Жиліної-Жури та Анни Іви, а також музичного гурту «Puzzle Box». Душею та модераторкою цьогорічного «Коло слова» стала наша молода колежанка, членкиня правління ДОО НСПУ Євгенія Яворська.

Дякуємо організаторам «Мамай-Fest» за чудову атмосферу та можливість творчого спілкування.

Марія Дружко

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я