У Києві відбудеться форум «Культура під час війни. Людський капітал»

0

У Києві 26 червня відбудеться всеукраїнський форум «Культура під час війни. Людський капітал», на якому обговорять питання збереження людського капіталу у сфері культури під час війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінстерства культури та інформаційної політики України.

“Форум має стати платформою для напрацювання спільних системних дій держави задля збереження людського капіталу у сфері культури під час війни, як основного носія знань, навичок та національної культури для молоді та наступних поколінь українців”, — зазначають у МКІП.

У рамках заходу пройдуть панельні дискусії за окремими тематичними напрямами, до яких будуть залученні найкращих експерти.

На них обговорять низку ключових питань, зокрема, мобілізація та її наслідки для національної та регіональної культури, а також стан кадрового забезпечення сфери культури, відновлення та відшкодування втрат.

Також учасники дискусії висловлять думки щодо організації надання культурних послуг в умовах значних інфраструктурних втрат і руйнування та адаптації культури до умов війни і потреби в культурних подіях.

Початок форуму — 10:00.

Як повідомляв Укрінформ, у МКІП до кінця літа очікують конкретних домовленостей з міжнародними партнерами щодо підтримки культурної спадщини України.

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я