У Кракові для українських дітей презентують книжку «Експедиція за дивовижними тваринами»

0

18 травня о 17:00 у краківській книгарнікавярні Cafe NOWA Księgarnia відбудеться презентація української книжки «Експедиція за дивовижними тваринами», що вийшла минулого року у співавторстві Міли Радченко, Олени Шкаврон та Наталії Шейн у видавництві «Час Майстрів».

На дітей чекає квест-гра з пошуком скарбів і таємничого послання, а також екологічний майстер-клас. Кожен учасник зустрічі зробить суттєвий внесок у покращення екології і повернеться додому з новим улюбленцем.

Зустріч відбудеться українською мовою.

На вас чекають 45 визначних місць Землі, 30 дивовижних тварин і захопливий квест «Сторінками Чорної книги» (так, так саме чорної, помилки немає), який проведе авторка квесту – Міла Радченко.

Тож полишайте свої домівки та гайда з нами. Час ставати активними дослідниками, а не простими спостерігачами. Відчуйте себе частинкою екосистеми і зрозумійте: існування кожного з дивовижних тварин залежить від наших дій учора, сьогодні та завтра!

Під час події гарантуємо:

  • шалену зацікавленість (поруч із Мілою інакше неможливо);
  • спостереження на власні очі за рідкісними тваринами (за допомогою спеціальних QR-code);
  • у вашої дитини з’явиться тварина, якою вона захопиться;
  • буде можливість поласувати запашною кавою і смачними десертами.

Чекаємо на вас 18.05 о 17:00 у краківській книгарні-кав’ярні Cafe NOVA Księgarnia за адресою: Osiedle Zgody 7, Kraków, Poland.

nspu.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я