У Криму побили рашиста із Zвастикою на одязі

0

У тимчасово окупованому Криму наростає невдоволення російськими загарбниками. Днями місцеві жителі побили російського солдата за рашистську символіку на одязі.

Це сталося в місті Судак, де окупант перебував на лікуванні. Коли він пізно ввечері повертався до санаторію, його «зустріли» на набережній.

Російські окупанти стверджують, що побили солдатика нібито через символ «Z» в нього на кепці. Нагадаємо, що це один із символів, які російські окупанти наносили на свою військову техніку під час збройного вторгнення до України. І разом із буквою «V» він став символом російської військової агресії, на рівні з нацистською свастикою під час Другої світової війни.

В Інтернеті зараз активно поширюється відео з істерією одного з головних пропагандистів рф соловйова. Він чомусь не розуміє, чому так сталося. Дійсно. Чому його так бомбить? Мабуть, тому, що Крим – це Україна. І соловйов це прекрасно знає.

Очевидно, що на українському півострові до терористів, вбивць та ґвалтівників із рф ставляться відповідно. Українці у Криму насправді знають, який терор та геноцид улаштувала росія в Україні та не вірять пропагандистським росзмі. І це тільки початок.

Як повідомило Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, у тимчасово окупованому Сімферополі, як і в Херсоні та Мелітополі, почав діяти рух опору окупантам «Жовта стрічка».

Активісти активно розклеюють листівки з фотографіями масового протесту кримчан 26 лютого 2014 року та написами «Крим – Україна. Не тільки з 1954, а завжди!», «Крим – це Україна. Ми повертаємось!» і «Час спротиву! Час боротися! Час додому».

Як бачимо, рух опору охопив уже не лише тимчасово захоплену територію півдня України, але й розповсюдився на український Крим. Росіянам та їхнім посіпакам не буде спокою.

Інформаційні кампанії, збір даних про переміщення російських військових, знищення їхньої військової інфраструктури на окупованій території – це все буде тільки продовжуватись аж до повного звільнення України від агресора. Мета українських партизан — зробити так, щоб у окупантів земля під ногами горіла.

Іветта Василенко

armyinform.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я