У Лубенській бібліотеці відбулась зустріч із поетом Олександром Кияном

0

12 січня у Лубенській міській бібліотеці ім. М. Леонтовича відбулася творча зустріч із поетом Олександром Кияном під назвою «Спадкоємець мрій», участь у якій взяла заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, представники творчої інтелігенції громади.

Про це пише np.pl.ua.

Олександр Киян – добре відомий на Лубенщині митець, він член літературного об’єднання імені Олеся Донченка, Полтавської спілки літераторів, лауреат «Поетичних весен Лубенщини», автор трьох поетичних збірок та чудових, багатих на виразну метафору віршів. Нещодавно поет відзначив особистий ювілей, а цього тижня запросив на ліричне спілкування друзів творчого цеху, найближче оточення, прихильників своєї творчості.

Тож у такий особливий для творця художнього слова день, його вітали: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник Управління культури і мистецтв Юрій Литовченко, головний редактор газети «Лубенщина», член НСПУ Олександр Міщенко, колишня вчителька поета Тамара Дяченко, а також колеги, серед яких письменниця Раїса Плотникова, музиканти й виконавці Володимир Матяш, Сергій Дуда разом зі своїм юним учнем та ще багато присутніх шанувальників.

І, звісно ж, цього дня звучало багато поезії на різну тематику у виконанні самого автора та працівників книгозбірні. Як переконалися присутні та шанувальники Олександра, улюблений багатьма поет сьогодні у гарній творчій формі, він сповнений натхнення та окрилений новими цікавими образами, про які читач уже невдовзі дізнається.

Фото – сайт Лубенської міської ради

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я