У луцькій бібліотеці плетуть маскувальні сітки: потрібна допомога

0

У Луцьку волонтери руху «Меценати для солдата» плетуть маскувальні сітки у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. 

Волонтери працюють тут із початку повномасштабного вторгнення. Тут роблять сітки для різних військових потреб, плетуть кікімори, збирають речі для військових та родин загиблих захисників. 

Волонтери закликають лучан долучатися до плетіння сіток. 

«Допомога потрібна руками. Дуже просимо, щоб лучани до нас долучалися. Сітки є, матеріали є, запит від військових постійний і дуже великий. Матеріал, який ми використовуємо для сіток, закуповується за гроші, які ми так само збираємо. Він легкий, тонкий і зручний у використанні. Для хлопців потім легше ці сітки носити, накидати тощо», – кажуть волонтери. 

Працюють тут зазвичай щодня, крім суботи. Починають о 10 ранку, і якщо є світло – можуть працювати аж до сьомої вечора. Якщо ж світла нема – сітки плетуть завидна. У кожну повітряну тривогу бібліотека зачиняється, і потрібно спуститися в укриття. 

Працювати, кажуть волонтери, не обов’язково весь день. Можна прийти і на кілька годин. Але менше, ніж дві години нема сенсу приходити, говорять. 

konkurent.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я