У Львові презентували нову поетичну збірку Юрія Руфа

0

Юрій Руф пише вірші та прозу вже 11 років. Має декілька опублікованих збірок. Його творчість дуже популярна, особливо в національно-патріотичному українському середовищі. Маркером популярності віршів Юрія Руфа є те, що багато українських метал-гуртів створюють сінгли, в основі яких є його поетичні тексти.

Про це пише armyinform.com.ua.

Під час презентації нової книги поезій Юрій Руф наголосив, що його основна читацька авдиторія — це інтелектуальні українські націоналісти. І наразі творчість є однією з граней боротьби українців за власну ідентичність, за історію та за майбутнє своєї країни.

У збірці «Ваніль чи Сталь» Юрій Руф присвятив декілька поезій українським захисникам — воїнам Східного фронту, волонтерам та активістам, що підтримують збройну боротьбу проти московських окупантів. Зокрема, одна з поезій присвячена пам’яті загиблого на Луганщині офіцера механізованої бригади Мирослава Мисли.

У презентації нового видання взяли участь музиканти патріотичного рок-гурту «Залізний Хрест», які в межах короткого акустичного виступу презентували декілька пісень, що ввійдуть до їхнього нового альбому. І справжнім сюрпризом для присутніх став виступ співачки-волонтерки Христини Панасюк.

Фото та відео автора

Володимир Скоростецький

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я