У македонському видавництві «Shkupi» з’явився переклад смолоскипівського видання «Як працює путінська пропаганда» албанською мовою

0
582

У македонському видавництві «Shkupi» з’явився переклад смолоскипівського видання «Як працює путінська пропаганда» Миколи Давидюка албанською мовою, повідомляє smoloskyp.org.ua. Книжка призначена для поширення на території як власне Північної Македонії, так  і Албанії та Республіки Косово, де албанська має офіційний статус.

«Знання того, як Україна опиралася проросійським терористам і сепаратистам, допоможе вам не повторювати наших помилок, дасть можливість використовувати лише найкращі способи протидії та бути більш готовими, ніж були ми, коли у 2014 році російські військові раптово вторглися у сонячний Крим та мирний Донбас. Балканський півострів – стратегічне місце, запорука сили, стабільності та процвітання Європи. Це вимагає інвестицій у розвиток регіону, його безпеку, як інформаційну, так і політичну.  Був час, коли досвід Балкан був вкрай важливим для України. Сьогодні, натомість, український досвід може бути не менш цінним для вас», – говориться в передмові автора до албанського видання».

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я