У музеї «Літературне Придніпров’я» відбувся ювілейний вечір Оксани Ігнатенко

0

Дніпропетровщина може похвалитися багатьма талановитими поетами й поетками, чиї потужні голоси лунають на всю Україну. До цієї поважної творчої громади належить і своєрідний голос поетки з Дніпра, членкині Національної спілки письменників України з 2003 року Оксани Ігнатенко.

Вона – авторка п’яти поетичних збірок: «Тернова гілочка», «Співучий дощ», «Спасибі небові за тишу»,  «Зелена неділя», «Профіль епохи», співавторка понад десятка збірників, зокрема, «Степова Еллада», «І поліг народ наш, наче скошене жито» тощо. Кожна зі збірок – це своєрідний ліричний щоденник, в якому розкривається внутрішній світ поетки – глибокий і тонкий, багатогранний і трагічний, а все ж прекрасний, бо неповторний.

З нагоди ювілею пані Оксани у музеї «Літературне Придніпров’я» відбувся її творчий вечір. 

Привітати ювілярку прийшли колеги, відомі поети Придніпров’я – Анатолій Шкляр, Олександр Твердохліб, Віталій Старченко, поетеса Марина Умнова.

З вітальним словом звернулись до поетки директорка музею «Літературне Придніпров’я» Олена Аліванцева та науковий співробітник Світлана Мартинова. Вони побажали молодій енергійній ювілярці натхнення і нових творчих досягнень.

Поетичне слово у поєднанні зі скульптурами з дроту дніпровського митця Олега Бублика, в інтер’єрі виставки якого відбувся захід, створили затишну атмосферу вечора.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я