У Національній академії пройшов конкурс патріотичного плаката «З Україною в серці!»

0

Упродовж місяця в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного тривав конкурс патріотичного плаката під назвою «З Україною в серці!». За цей час на розгляд журі 16 вихованців навчального закладу подали півтора десятка своїх патріотичних плакатів. Крім того, низка майбутніх офіцерів запропонувала до розгляду свої вірші. Про це повідомляє armyinform.com.ua.

За рішенням організаторів конкурсу третє місце виборола майбутня офіцерка-артилеристка Анастасія Сенюк, друге — посіла курсантка Військового коледжу сержантського складу молодший сержант Євгенія Ковальова. А перемогу одноголосно було присуджено майбутньому професійному сержантові Збройних сил України курсантці Оксані Бозняк.

Виставку робіт охочі мали змогу оглянути у фоє курсантської їдальні.

Як повідомив виконувач обов’язків заступника начальника Національної академії з морально-психологічного забезпечення Дмитро Бучко, цей конкурс покликаний розвивати почуття патріотизму та розвивати творчі здібності в майбутніх офіцерів. Таким чином вони самі мають змогу брати участь у вихованні майбутніх поколінь захисників вітчизни.

— Конкурс ми проводимо вперше у такому форматі, — продовжив офіцер. — Утім, бачимо неабияку зацікавленість у курсантів, тож такі заходи проводитимемо якомога частіше.

Фото: пресслужба Національної академії сухопутних військ

Віталій Стечишин, кореспондент АрміяInform

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я