У Рівному стартувала нова модель відродження культурної, літературної спадщини

0

Рівненська письменниця Ірина Баковецька, яка очолює Спілку письменників Рівненщини, відновила діяльність літературного салону, де відбувся мистецький захід, що дав можливість поринути у 20-30-ті роки початку 20 століття. Про це повідомляє my.rv.ua.

«Родзинкою» заходу стало місце його проведення та дрескод учасників. Відвідувачі мали можливість насолодитися художніми шедеврами, мелодичним співом Галини Швидків, музикою та літературними творами у музеї Георгія Касміаді.

Місце проведення – це не просто галерея, а скарбниця творчості, де відбувається містерія відчуттів і вражень, минулого і майбутнього, часу і простору. Ірина Баковецька як генератор ідеї такого заходу планує і наступні тематичні стилізовані зустрічі, які, на її думку, будуть сприяти розвитку та обізнаності рівнян і гостей міста у культурній, етнічній, творчій та літературній спадщині регіону та України.

Ініціатором виступила Рівненська обласна організація НСПУ, а Партнерами стали представники Рівненського обласного краєзнавчого музею. Успіху митцям. Творчих та позитивних вечорів у літературному салоні!

Олена Главінська

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я