У Варшаві відбудеться творчий вечір української письменниці Ії Ківи

0

Фонд «Наш Вибір» запрошує 26 жовтня о 18:00 до Українського дому у Варшаві на вечір творчості української письменниці Ії Ківи.

Про це повідомляє naszwybir.pl.

Ія Ківа – українська поетка, перекладачка, журналістка. Народилася в Донецьку, через російсько-українську війну 2014 року переїхала до Києва. Членкиня Українського ПЕН-клубу. Авторка поетичних збірок «Подальше от рая» (2018) і «Перша сторінка зими» (2019), а також книжки інтерв’ю з білоруськими письменниками «Ми прокинемось іншими: розмови із сучасними білоруськими письменниками про минуле, теперішнє і майбутнє Білорусі» (2021). Її вірші перекладалися 15 мовами. Перекладає поезію та есеїстику з білоруської, польської, української, російської мов українською та російською мовами відповідно. Переможниця багатьох міжнародних та українських фестивалів, а також літературних та перекладацьких конкурсів. Стипендіатка програми Міністра Культури Польщі Gaude Polonia (2021).

Під час зустрічі поговоримо з Ією про її творчість та послухаємо її вірші.

Модеруватиме зустріч Олеся Малюгіна – активістка-феміністка, поетеса, працює у сфері інтеграції іммігранток та іммігрантів.

Мова зустрічі: польська.

Більше інформації на сторінці події у facebook.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я