УІК готує український стенд для виставки в Празі

0

Український інститут книги отримав від організаторів ярмарку «Світ книги» підтвердження проплати стенду. 

 

На своїй фб-сторінці Український інститут книги написав:

Радісні новини: ми вийшли на новий етап підготовки до Праги! Вчора УІК отримав від організаторів ярмарку «Світ книги» підтвердження оплати стенду та інформацію про нього. Ось вони, літери та цифри, що надзвичайно нас тішать.

Company: Ukraine

Stand Number: S104 (прекрасне місце неподалік від входу, праворуч від центральної експозиції, поміж Францією та Іспанією, навпроти – Китай).

Нагадуємо, що Український інститут книги у співпраці з Посольством України в Чехії координують підготовку українського стенду та супровідної культурної програми на Празькому книжковому ярмарку «Світ книги», який пройде у столиці Чехії 10-13 травня 2018 року. Це найбільша літературна подія Чехії, яку в 2017 році відвідали 44 тисячі учасників, — на жаль, окремого повноцінного українського стенду минулого року на ярмарку не було, а до того кілька років поспіль стенд України було організовано силами українців, які мешкають у Чехії, та місцевих україністів.

Це стало реальністю насамперед завдяки підтримці Посольства України в Чехії – участь України в ярмарку взяв під свій патронат безпосередньо пан Євген Перебийніс; посольство надає кошти на культурну програму. Логістичну підтримку нам також надає Чеський центр у Києві.

Празький ярмарок забезпечив українській стороні суттєву знижку за стенд, його площа становитиме 16 м², на стенді будуть представлені 11 український видавництв.

 

 

 

Джерело: ЛітАкцент

 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я