В Ірпені відбудеться всеукраїнський «IRPIN FEST 2018»- відродження літературної столиці

0

ПРОЕКТ «IRPIN FEST- 2018» — ВІДРОДЖЕННЯ ЛІТЕРАТУРНОЇ СТОЛИЦІ — це всеукраїнська подія, унікальне об’єднання культурно-мистецьких заходів.

 Метою цієї події є сприяння відродженню літературної столиці, створення осередку сучасної літератури та мистецтва на теренах культурно-історичної спадщини українського Парнасу.

Захід відбудеться 16-20 травня. 

ГОЛОВНА ПОДІЯ ПРОЕКТУ —  ІІІ-й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КНИЖКОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ «IRPIN BOOK FEST» ТА ВРУЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРНОЇ ПРЕМІЇ МЕРА «ЛІТЕРАТУРНИЙ ОЛІМП»

Місто Ірпінь, що в 9-ти км від Києва, за останні 3 роки перетворилось на шматочок Європи завдяки новій команді молодих управлінців. Регулярні культурно-масові заходи міста постійно дивують гостей яскравими шоу та унікальними проектами. 

Цього року на території реконструйованого парку «Письменників» буде проведено ряд заходів спрямованих на відродження Будинку творчості письменників «Ірпінь» та популяризацію міста, як літературної столиці України. З 16 по 20 травня на території реконструйованого парку відбудуться літературні заходи, виставки книг, художні акції, родзинкою заходу стане екскурсія будинком творчості, презентації, мистецькі заходи. Запроваджено літературну премію міського голови в розмірі 50 000грн за твори про Ірпінь. Фінал заходу відбудеться 20 травня на центральній площі міста – вручення літературної премії, нагородження найкращих читачів серед дітей та дорослих, святковий концерт за участі популярного літературно-музичного проекту Сергія Жадана, що входить в топ-10 найвідоміших українських письменників та гурту «Собаки в космосі». Також вже традиційно учасниками заходу будуть казкар Сашко Лірник, Ірен Роздобудько, брати Капранови та інші відомі українські письменники.  

 

16-го травня Арт-вернісаж юних митців «Книжкова ілюстрація»

17-го травня Open air #MegaLit — це молодіжно-розважальний захід від від кабінету молодих авторів НСПУ

18-го травня #PerformanceDay — день фестивалю, присвячений мистецтву літературного перформансу

19-го та 20-го травня ІІІ-й Всеукраїнський книжковий фестиваль «Irpin Book Fest-2018»

 

Організатори: Ірпінська міська рада, ГО “Життя прекрасне”, НСПУ.

 

Запрошуємо ЗМІ до інформаційного партнерства.

Звертайтесь тел.097-821-05-93, Дарина

або на ел.пошту irpinbookfest@ukr.net   

bookfest.04597.com.ua  

Facebook: Книжковий фестиваль «Irpin BookFest»

 

 

 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я